GOED RAAK IS LIVE!

Ik ben live. Met Goed Raak. Onder deze naam ga ik merken en ondernemers helpen met vraagstukken op het gebied van marketing & communicatie. Werken met merken. Ik heb er zin in en mag direct met de eerste opdrachtgevers aan de slag. Op zelfstandige basis en vanuit Amsterdam, maar landelijk inzetbaar.

// GOED RAAK VOOR JOU

Goed Raak is er voor rake marketing en communicatie. Op freelance basis ben ik beschikbaar voor advies, projecten en interim klussen op het gebied van marketing, communicatie, commercie, sportmarketing & sponsoring, maatschappelijk betrokken ondernemen en merkmanagement & positionering.

Aandachtsgebieden waarin ik de afgelopen 15 jaar uitgebreid ervaring in heb opgedaan. Ooit gestart als junior en doorgegroeid tot senior manager en werkzaam binnen management teams. Dit betekent dat ik zowel operationeel dingen op kan pakken, maar ook op tactisch en strategisch niveau makkelijk mee kan denken en doen. Ik geef advies aan ondernemers, directies of managers en draai op projectbasis mee binnen jouw team of afdeling. Ik doe dit vol enthousiasme en met een gezonde dosis opportunisme. Maar ook betrokken, bevlogen en doelgericht. Dat is wat je van mij mag verwachten.

This image has an empty alt attribute; its file name is foto-renee-balkema-e1548592817783.png

Ik maak plannen, ontwikkel concepten en kom met ideeën.

Van het beheren van contracten en relaties tot het aanjagen van initiatieven en het initiëren van activaties. kortom; de boel in beweging brengen en houden. Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in.

Speciale dank gaat uit naar Robin Zoutsma voor het logo design en Sjors Molenaar voor het meedenken en sparren. Thx Guys!

MEER WETEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe ik jou kan helpen met jouw vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie? Zoek je advies, ideeën of moet er een concreet plan gemaakt worden? Zoek je iemand om mee te sparren of om mee van gedachte te wisselen? Heb je tijdelijk iemand nodig, ter vervanging of voor een project?

Bel +31 (0)6 83 25 59 44

Mailen renee@goedraak.nl

Contact formulier

%d bloggers like this: