// WIE IK BEN

Ik ben Renee – 39 jaar – en met ruim 15 jaar marketing en communicatie ervaring help ik merken en ondernemers graag met diverse vraagstukken, uitdagingen en projecten. Hier vertel ik je in het kort wie ik ben. Maar veel liever maak ik een afspraak met je om verder te praten. Onder het genot van een kop koffie luister ik namelijk graag naar jouw verhaal.

Ik adviseer, maak plannen, ontwikkel concepten en kom met ideeën. Van het beheren van contracten en relaties tot het aanjagen van initiatieven en het initiëren van activaties. kortom; de boel in beweging brengen en houden. Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in.

Renee Christoffer Balkema is mijn volledige naam. Geboren in 1980 te Hoogezand-Sappemeer. Mijn opa had daar vroeger een carrosseriefabriek en bouwde voor veel lokale ondernemers hun bedrijfswagen. Glaszetters, Transportbedrijven, Melkboeren en Schildersbedrijven waren bijvoorbeeld klant. Mijn andere opa was er ooit Stationschef. Als hoofd van het station woonde hij met zijn gezin – en zo ook mijn moeder – in het stationsgebouw en hield hij toezicht op de aankomende en vertrekkende treinen.

Via de openbare lagere school in Loppersum en de middelbare school in Appingedam kwam ik terecht op de Hanzehogeschool in Groningen waar ik de opleiding Communicatie heb afgerond. Na stages bij reclamebureau La Compagnie en op de marketingafdeling van Grand Dorado – nu Landal Greenparcs – wist ik het zeker. Marketing en communicatie moest het worden.

Inmiddels woon ik in Amsterdam. Met groot plezier, al is mijn verbintenis met het Noorden en met name de stad Groningen nog groot. Een mooie combinatie. De flair van de grote stad, de nuchterheid van de provincie. Ik denk dat ik van beide wel wat heb.


OH JA, IK HEB OOK NOG EEN WIJNBEDRIJF

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-cloinq-2-e1548519105668.png

Samen met goede vriend Sander en wijnkenner Janet ben ik eigenaar van Cloinq. Het leukste wijnbedrijfje van Nederland. We vinden het leuk om zelf kwaliteitswijnen te importeren van kleine producenten uit Europa die nog niet in Nederland te krijgen zijn. Nieuwsgierig? kijk even op Cloinq.nl.


ERVARING

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies, op verschillende niveau’s en binnen diverse takken van sport in de wereld van marketing en communicatie. Ooit gestart als junior op de merkafdeling van Univé en doorgegroeid tot senior manager en werkzaam binnen verschillende management teams. Hieronder een lijstje met functies en bedrijven:

  • Marketingmanager – Hitachi Capital Mobility
  • Senior Manager Marketing Research Productdevelopment & Innovations – Noordlease
  • Manager Werving – Fonds Gehandicaptensport
  • Sponsorcoördinator – Univé Verzekeringen

IN MIJN VRIJE TIJD

Het zal je niet verbazen dat ik graag een goed glas wijn drink, het liefst met een lekkere hap eten. Regelmatig bezoek ik een concert, meestal onder strikte begeleiding van mijn oudste broer. Van Pinkpop tot Rock Werchter en van Guns n’ Roses tot Paul McCartney. Ik hou van sport. De balans van kijken en doen kantelt de laatste jaren enigszins, maar het is en blijft een belangrijk onderdeel van mijn leven. Zowel in het werk als privé. Het groen-wit van FC Groningen zit in het bloed. Maar de interesse gaat verder dan dat. Bij meer clubs en bij vele sporten zat ik al op de tribune. Ook bij grote toernooien in het buitenland. Met veel plezier ben ik al jaren lid van Ronde Tafel 107 uit Groningen. Tijdens vakanties meestal best actief. Skiën in de winter, duiken en zeilen in de zomer of met een busje door Frankrijk en Spanje. Ach, er is zo veel moois te doen en te ontdekken. Ik ben nog lang niet klaar.

Tijd voor een afspraak? Bel of mail me en dan praten we samen verder.

Bel +31 (0)6 83 25 59 44

Mailen renee@goedraak.nl


Werkt of werkte met deze merken:

This image has an empty alt attribute; its file name is unive-logo-1038x675.png
This image has an empty alt attribute; its file name is fonds-gehandicaptensport-logo-960x640-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is triple-double-logo-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is hitachi-capital-mobility-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is ovm-group-2.png
This image has an empty alt attribute; its file name is smartpool-1.png

This image has an empty alt attribute; its file name is knbb-1.png
%d bloggers like this: